Νέα επένδυση στη Χαλκιδική

Τουρισμός

Μια νέα τουριστική επένδυση στη Χαλκιδική, αλλά και τα πασχαλινά δρομολόγια της Astra airlines από Θεσσαλονίκη προς Σαντορίνη για το Πάσχα, δείχνουν πως το καλοκαίρι και οι καλές ειδήσεις είναι προ των πυλών. 

φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

 

Το πράσινο φως έλαβε η υλοποίηση μεγάλης επένδυσης στη Χαλκιδική από την εταιρία ΛΗΚΥΘΟΣ Α.Ε., συμφερόντων Βούλγαρου επιχειρηματία. 

Η επένδυση αφορά τη μετατροπή υφιστάμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, του Likithos Hotel που κατασκευάστηκε το 1973 και λειτουργούσε μέχρι το 2017 ως ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 3 αστέρων, σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο δυναμικότητας 165 κλινών, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες - βίλες δυναμικότητας 68 κλινών, κέντρου αναζωογόνησης και αισθητικής (spa) δυναμικότητας 100 ατόμων καθώς και διάφορα άλλα έργα υποδομών. 

Θεσσαλονίκη Σαντορίνη και το Πάσχα


Η τακτική απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σαντορίνη ξεκινά στις 31 Μαΐου, και η Astra Airlines έχει προγραμματίσει δύο έκτακτες πτήσεις την περίοδο του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου η Astra Airlines θα πετάξει από Θεσσαλονίκη στις 08:20 και από Σαντορίνη στις 10:05. Τη Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου η πτήση Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 και η Σαντορίνη-Θεσσαλονίκη στις 18:15. Η διάρκεια της πτήσης είναι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε έκτακτες πασχαλινές πτήσεις και για τη Μύκονο (Μ. Πέμπτη και Δευτέρα του Πάσχα).

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε