Στο Βερολίνο ο ΟΤΘ

Τουρισμός

Στην μεγάλη διεθνή έκθεση του Βερολίνου(ΙΤΒ Berlin2019)πουαποτελεί προάγγελο  τάσεων ,προτιμήσεων και τουριστικών προορισμών έδωσε το παρόν και φέτος , ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η παρουσιάστρια του καναλιού ZDF με τον τουριστικό οδηγό της Θεσσαλονίκης
Η παρουσιάστρια του καναλιού ZDF με τον τουριστικό οδηγό της Θεσσαλονίκης

 

Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που ο επίσημος τουριστικός φορέας της Θεσσαλονίκης πήρε μέρος στην "ΙΤΒ Berlin 2019" συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι αναδεικνύοντας τα τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής μέσω της παρουσίας του ΕΟΤ στην Γερμανική έκθεση.

 

Η "ΙΤΒ Berlin 2019" καταλαμβάνει έκταση 160.000 τετραγωνικών μέτρων ,έχει προσελκύσει 180 χώρες απ' όλες τις ηπείρους με 10.000 εκθέτες, ολοκληρώνοντας τη λειτουργία της με περισσότερους από 110.000 επισκέπτες.

«Είναι...υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε ως Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Βερολίνο δήλωσε η πρόεδρος του ΟΤΘ- Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου. «Οι Γερμανοί τουρίστες» πρόσθεσε, «είναι από τους πολυπληθέστερους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και η ΙΤΒ είναι αυτή που κάθε χρόνο μας προσφέρει ασφαλείς εκτιμήσεις για τουριστικές τάσεις και ρεύματα και το πώς κινείται η τουριστική βιομηχανία».

Το ενδιαφέρον για την Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο φάνηκε ήδη στο πλήθος των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν με touroperators, εκπροσώπους ταξιδιωτικών ομίλων και Γερμανικών τηλεοπτικών σταθμών.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε