Τουρσμός 15% αύξηση στις προκρατήσεις από Ρωσία

Τουρισμός

Αυξημένες έως και 15% είναι οι προκρατήσεις στα οργανωμένα ταξίδια των Ρώσων για την Ελλάδα για το 2019, ενώ στο πλαίσιο των επαφών της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας, ....

Το ελληνικό περίπτερο απέσπασε δύο διακρίσεις
Το ελληνικό περίπτερο απέσπασε δύο διακρίσεις

 

πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για να συνεχιστεί η ισχυρή τουριστική ζήτηση για την Ελλάδα. Mε τη θετική αυτή δυναμική οι φετινές αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου και ο Προϊστάμενος του ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ, Πολύκαρπος Ευσταθίου πραγματοποιήσαν συναντήσεις με τους τουριστικούς Ομίλους που διοργανώνουν τον κύριο όγκο των ταξιδιωτικών πακέτων στην αγορά της Ρωσίας. Στο επίκεντρο των συναντήσεων και των διαπραγματεύσεων τέθηκε η προώθηση νέων ελληνικών προορισμών και η ενίσχυση των πιο δημοφιλών προορισμών στα προγράμματά τους, το άνοιγμα νέων απευθείας αεροπορικών συνδέσεων από περισσότερες ρωσικές πόλεις και η δυναμική προώθηση και προβολή θεματικών τουριστικών προϊόντων που η Ελλάδα προσφέρει.

Σε συνέντευξη  τύπου στα ρωσικά ΜΜΕ η Υπουργός Τουρισμού, παρουσίασε όλες τις ενέργειες της Ελλάδας για την προσέλκυση του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία και παραχώρησε συνεντεύξεις στο Russia Today ,στο Russian Media Group και στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Το κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ στη ΜΙΤΤ έλαβε το βραβείο καλύτερης παρουσίας χώρας Country Presentation Award για τη μακροχρόνια συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση και την ελκυστικότητα του τουριστικού περιπτέρου

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε