Τα Σκόπια διαφημίζουν χωρίς το "Βόρεια" τη χώρα τους

Τουρισμός

Σε ιστοσελίδα για την τουριστική τους προβολή όλοι οι χάρτες και όλες οι πληροφορίες "αγνοούν" προκλητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών.


 

«Η προκλητική και θρασύτατη χρήση του όρου «Μακεδονία» από επίσημη ιστοσελίδα των Σκοπίων και μάλιστα για την τουριστική προβολή της γειτονικής χώρας, δικαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την πρόβλεψη της Ν.Δ.. Ότι μετά την απαράδεκτη υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα να παραδώσει άνευ όρων στους γείτονες τη δήθεν «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα», ο όρος «Βόρεια» απλά θα εκφυλιστεί και θα ξεχαστεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς και προσθέτει: «Η κυβέρνηση οφείλει να αντιδράσει άμεσα. Οι λίγες ημέρες που της απομένουν στην εξουσία δεν της συγχωρούν κανένα άλλοθι αδράνειας».

Όπως σημειώνει η ίδια ανακοίνωση της ΝΔ, η διεύθυνση της ιστοσελίδας στην οποία αναφέρεται είναι η εξής: https://macedonia-timeless.com...

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το χάρτη ακόμη και το domain της ιστοσελίδας που έχει κατάληψη "com" έχει σκέτη τη λέξη macedonia, χωρίς να υπάρχει η λέξη north, ενώ στην ενότητα "Basic information about Madedonia" τόσο οι χάρτες όσο και όλες οι πληροφορίες που δίνονται αγνοούν προκλητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών.


ΚΙΝΑΛ: Οι γείτονες το βιολί τους

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «λίγους μήνες μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι γείτονες το βιολί τους, την ακυρώνουν στην πράξη χρησιμοποιώντας επισήμως το όνομα Μακεδονία.

Για τον κ. Τσίπρα βέβαια πέρα βρέχει.

Για την Ελλάδα όμως νέα προβλήματα».

 

 

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε