Αρχική Νέα - Επικαιρότητα Καινοτομία 10 Χρόνια ka-business.gr ... και συνεχίζουμε!!!

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!

11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka- business.gr αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις δράσεις, στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ και επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Να παρουσιάζει την άλλη  Ελλάδα, αυτή της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

Μέσα από τις «σελίδες» του ka-business.gr αναδείχθηκαν επιχειρήσεις που καινοτομούν, άνθρωποι που πρωτοπορούν, που αγωνίζονται.

Το ka-business.gr  έχει διοργανώσει δεκάδες πολυσυνέδρια «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό  και  πάνω από 150.000 άτομα της αγοράς και της ακαδημαϊκής επιχειρηματικότητας, σε όλο τον κόσμο, έχουν παρακολουθήσει μέσω livestreaming  τις εργασίες των πολυσυνεδρίων.

Επιχειρηματίες,  παραγωγοί, φοιτητές,  ερευνητές, start uppers και άνθρωποι της αγοράς  έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν  το παρόν και να αγκαλιάζουν τα  Πολυσυνέδρια «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» τα οποία έχουν οποίο έχουν γίνει πλέον θεσμός.

Ο θεσμός των Πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα για τους ανθρώπους που επιχειρούν, δημιουργούν και καινοτομούν, με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Συνέδρια | KA-Business.gr (ka-business.gr)

Η έντυπη έκδοση του ka-business.gr είναι το 6μηνιαίο περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»   που διανέμονται στις δράσεις του ka-business.gr αλλά και σε επαγγελματικούς φορείς της Ελλάδας. Επιπλέον αναρτάται ηλεκτρονικά στο  ka-business.gr και προωθείται με newsletter στους 35.000 αναγνώστες του site για την καινοτομία και την ανάπτυξη, σε όλο τον κόσμο. (Το αναγνωστικό κοινό αποτελούν επιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, παραγωγοί, αγρότες, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, φοιτητές οικονομικής κατεύθυνσης, start uppers, δημοσιογράφοι και πολιτικοί).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ www.ka-business.gr το περιοδικό “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” σε ηλεκτρονική μορφή

Magazine | KA-Business.gr (ka-business.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ka-business.gr 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΕΔΩ

Ιδέες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές. Ο στόχος όμως είναι η υλοποίησή τους. “Τι να το κάνω αν στο κεφάλι μου έχω δεκάδες πιθανές επιχειρηματικές ιδέες  και δεν  μπορώ να υλοποιήσω καμία από αυτές”;

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα με τις δράσεις μας, που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχουμε καταφέρει να δώσουμε σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες.

Έχουμε δώσει βήμα στο ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό δυναμικό της χώρας μας, το οποίο πασχίζει να υιοθετήσει νέους τρόπους διεξόδου προς την ευημερία και την ανάπτυξη.

Φέραμε σε επαφή τους σωστούς επενδυτές με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που καινοτομούν και ψάχνουν να βρουν χρηματοδότη.

Αυτό είναι το www.ka-business.gr και τα ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το ΚΑ στα Αιγυπτιακά σημαίνει ψυχή, και η ομάδα του ka , ότι κάνει το κάνει με τη ψυχή της και συνεχίζει δυναμικά.

 

Μπορεί η πανδημία να έβαλε φρένο με τους κανόνες που επέβαλε προκειμένου να βγούμε υγιείς και  δυνατοί,  σε άλλη μια δοκιμασία της ζωής μας ωστόσο βρισκόμαστε στο τέλος και επανερχόμαστε με νέους στόχους και πρωτοβουλίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας στις δράσεις μας αλλά και την καθημερινή επικοινωνία μέσα από τα ρεπορτάζ που προβάλλουμε, μας βοηθάτε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίζουμε το έργο μας.

 

Σήμερα γιορτάζουμε  για όλα  αυτά που καταφέραμε ΜΑΖΙ ….. 10 χρόνια KA- business.gr 10 χρόνια magazine ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  & ΑΝΑΠΤΥΞΗ και συνεχίζουμε….

 

 

 

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ενισχύει τη χρηματοδότηση της έρευνας για τον κορoνοϊό με 120 εκατ. ευρώ
Η Επιτροπή έχει καταρτίσει κατάλογο 11 νέων έργων αξίας 120 εκατ. ευρώ από το «Horizon Europe», το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας (2021-2027),...
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Συστήνει συμμαχίες για τους ημιαγωγούς και τις τεχνολογίες βιομηχανικού cloud
Δύο νέες βιομηχανικές συμμαχίες ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή: τη συμμαχία για τους επεξεργαστές και τις τεχνολογίες ημιαγωγών και την ευρωπαϊκή συμμαχία για τα βιομηχανικά...