Ο chef Δημήτρης Τασιούλας δημιούργησε ένα μοναδικό εορταστικό μενού πέντε πιάτων ειδικά μελετημένο για να «δέσει» με πέντε εκλεκτές ετικέτες κρασιών του Κτήματος Γεροβασιλείου. Το αποτέλεσμα: η πανδαισία γεύσεων, κατά κοινή ομολογία των εκλεκτών θαμώνων της κατάμεστης αίθουσας. Οι γεύσεις εναλλάσσονταν μεταξύ ταρτάρ ψαριού, θαλασσινών, κρέατος, κυνηγιού, συνδυασμένο το καθένα με εξαιρετικά κρασιά και φυσικά με μοναδικό επιδόρπιο.
Βαγγέλης Γεροβασιλείου, ο ιδιοκτήτης και Chef του Thria Restaurant, Δημήτρης Τασιούλας
Λήδα Παπαδοπούλου, Ρένα Στάκου
Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα στο ζεστό χριστουγεννιάτικο xώρο του Thria, αφού όλοι ένιωσαν μια παρέα και με την παρουσία στους στήριξαν την πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του εστιατορίου να προσφέρει μέρος των εσόδων της βραδιάς στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.
Πετιούλα Κατσάρκα
Άποψη χώρου