Επτά διαφορετικά πιάτα δημιούργησε ο chef Δημήτρης Τασιούλας, το καθένα εμπνευσμένο από επτά διαφορετικές επιλεγμένες ετικέτες κρασιών των παραγωγών της Βορείου Ελλάδος.
Ο ιδιοκτήτης και Chef του Thria Restaurant, Δημήτρης Τασιούλας
Στον κατάμεστο κήπο που ατενίζει το Θερμαϊκό, αλλά και στο εσωτερικό του εστιατορίου, ο Δημήτρης Τασιούλας και η οινολόγος Σταυρούλα Λιάπη παρουσίασαν τον τρόπο που δημιουργήθηκε το μενού σαν έργο τέχνης και το δέσιμο μεταξύ του φαγητού και του κρασιού.
Σαλάτα ρόκας με κρασί Κτήμα Άλφα, Μαλαγουζιά
Ακόμα μία βραδιά “Food & Wine Pairing” κύλησε πολύ ευχάριστα στο ξεχωριστό χώρο του Thria, αφήνοντας τους καλεσμένους με ξεχωριστές γευστικές και όχι μόνο αναμνήσεις.
Λήδα Παπαδοπούλου, Αγγέλα Ροκανά