Αρχική BUSINESS Νέα 5η ENERGY TECH και στην 30η INFACOMA

5η ENERGY TECH και στην 30η INFACOMA

 

Οι επισκέπτες των εκθέσεων θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να συμμετέχουν με το εισιτήριο εισόδου σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Το φετινό εκθεσιακό τρίπτυχο θα εγκαινιάσει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτος Σιμόπουλος, αύριο Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Περίπτερο 9.

Ειδικότερα, στην 5η ENERGY TECH, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, οι νέοι εκθέτες ξεπερνούν το 35% του συνόλου των φετινών συμμετοχών στην έκθεση, με καινούργιες επιχειρήσεις, οι οποίες εκπροσωπούν μορφές ενέργειας, όπως τα αέρια καύσιμα, η υπέρυθρη θέρμανση κα..

Ακόμη, καταγράφεται και αύξηση των άμεσων ξένων εκθετών, ενώ συνολικά οι εκθεσιακές συμμετοχές στην 5η ENERGY TECH προσεγγίζουν φέτος τις 317, έναντι 292 πέρσι.

Οι χώρες προέλευσης των εκθετών είναι η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Κίνα, Κορέα, Κροατία, Λιθουανία, Μ. Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία.

Στην 30η INFACOMA συμμετέχουν 336 εκθέτες, έναντι 302 στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση, με τους ξένους άμεσους εκθέτες να προέρχονται από τη Βουλγαρία, Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία.

Οι ξένοι έμμεσοι εκθέτες, που συμμετέχουν στην INFACOMA είναι από την Αγγλία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία και Τσεχία.

Η FURNIDEC Business (θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό στις 21 & 24 Φεβρουαρίου, ενώ στις 22 & 23 Φεβρουαρίου θα μπορούν να την επισκεφτούν αποκλειστικά και μόνο επαγγελματίες) και η FURNIMA, στην οποία εκτίθενται μηχανήματα-πρώτες ύλες-εργαλεία-υλικά και εξοπλισμός, αποτελούν διαχρονικούς εκθεσιακούς θεσμούς, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την εγχώρια παραγωγή και εμπορία επίπλου.

Ειδικά, στην FURNIDEC Business θα συμμετάσχει η ελληνική παραγωγή επίπλου με νέες δημιουργίες.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των hosted buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες), στην INFACOMA καταγράφονται συμμετοχές από τη Ρωσία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Αλβανία, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ στη FURNIDEC Business από Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Αλβανία και Κύπρο, καθώς και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα για την FURNIDEC Business και στο πλαίσιο του προγράμματος hosted buyers, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν εκπρόσωποι των 100 μεγαλύτερων καταστημάτων επίπλων από την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Ουζμπεκιστάν και Ουκρανία.

Συνολικά, οι τρεις εκθέσεις, που διοργανώνονται από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ-HELEXPO, θα φέρουν σε επαφή τους εκθέτες με εμπορικούς επισκέπτες, αλλά και με καταναλωτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στο πεδίο της εξοικονόμησης ενέργειας, θέρμανσης, κλιματισμού, επίπλωσης, είτε επαγγελματικής, είτε οικιακής, δόμησης και υλικών κατασκευής.

Το μεγάλο αυτό “ραντεβού” της βιομηχανίας, της μεταποίησης και του εμπορίου, έχει μοναδικές προδιαγραφές, καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί μόλις με μια επίσκεψη στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο να έρθει σε επαφή με τις επιχειρήσεις-εκθέτες και των τριών εκθέσεων.

Τεράστια σημασία για τους επισκέπτες έχει το γεγονός πως μπορούν να αξιοποιήσουν την επίσκεψη τους στην έκθεση, καθώς εάν επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», ο συνδυασμός της ENERGY TECH και της INFACOMA παρέχει ότι χρειάζεται όποιος θέλει να ενταχθεί σ´ αυτή τη δράση. Αυτό συμβαίνει, καθώς στις δύο εκθέσεις υφίστανται όλες οι λύσεις-προϊόντα για τη θερμομόνωση-κέλυφος κτιρίων, αλλά και για την αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, αντικατάστασης εξοπλισμού του λεβητοστασίου ή τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ..

 

 

SAVE THE DATE: 7 Νοεμβρίου Διαδικτυακά το 15ο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: SMARΤ CITIES: Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ»
Το 15ο πολυσυνέδριοα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΞΗ» που διοργανώνει το έχει στόχο ν’ αναδείξει την πρόκληση των έξυπνων πόλεων.   Άνθρωποι - στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας,...

Το ka-business.gr προτείνει

Κορωνοϊός-Θεσσαλονίκη: Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων – Όσα συζητήθηκαν
Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Θεσσαλονίκης και η υγειονομική επιβάρυνση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, εξετάστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε μέσω τηλεδιάσκεψης υπό τον...
Rapid test αντιγόνου για τον Covid-19 παρουσίασε στον Π.Ο.Τ. ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης
Σημαντική διεθνή πρωτοβουλία με στόχο τη διευκόλυνση των αεροπορικών ταξιδιών, με πιο αποτελεσματικούς και ταχύτερους ελέγχους για Covid-19, ανέλαβε το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού. Κατά...
Οι Τράπεζες χρηματοδοτούν την ανάπτυξη του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας
Τη στήριξή τους στην ανάπτυξη του ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας, μέσω του επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί ο ΑΔΜΗΕ, αποδεικνύουν έμπρακτα η Εθνική Τράπεζα, η...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΚΘΒΕ: Δημητρίου Κ. Βυζαντίου «ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ»
Το κορυφαίο θεατρικό έργο του Δημητρίου Κ. Βυζαντίου, «Βαβυλωνία», η πρώτη νέα παραγωγή της χειμερινής καλλιτεχνικής περιόδου έρχεται  στη Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός),...
Εγκύκλιος ΥΠΕΣ: Ξεκινά η κινητικότητα δημοσίων υπαλλήλων 2020
Την έναρξη του κύκλου κινητικότητας στο Δημόσιο για το 2020 σήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος με εγκύκλιο προς τους φορείς, οι οποίοι έχουν...
On-line δωρεάν σεμινάριο στον Αυτισμό μέσω της πλατφόρμας TRAIN-ASD
On-line σεμινάριο με τίτλο: «Εναλλακτικά Συστήματα Επικοινωνίας και Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις για Άτομα με Διαταραχές στο Φάσμα του Αυτισμού» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου TRAIN-ASD, σε e-Learning μορφή...