«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γι αυτό το τιμητικό βραβείο που αποτελεί σημαντική επιβράβευση της προσπάθειάς μας και κινητήριο δύναμη για περαιτέρω εξέλιξη. Το βραβείο ανήκει σε όλα τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίηση και εξέλιξη του ThessBrunch κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης , Ο στόχος του project ήταν και είναι να ξανασυστήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες της Θεσσαλονίκης στο ευρύ κοινό με μια πιο φρέσκια ματιά, να αναδείξει την υπέροχη κουζίνα της περιοχής και τα τοπικά ελληνικά προϊόντα καθώς επίσης και να συμβάλλει στην τουριστική προβολή του προορισμού», τόνισε η Χρύσα Σαραβέλου, η οποία είναι η ιθύνων νους του Thessbrunch και παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του ΕΞΘ.
Το Thessbrunch μέσα σε λίγους μήνες έχει καθιερωθεί ως θεσμός τόσο για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, όσο και για τους επισκέπτες της πόλης, ενώ με μηδενικό κόστος δημιουργίας, το project κατάφερε να διαφημίσει συνολικά τον προορισμό.
Τα επόμενα Thessbrunch στη Θεσσαλονίκη είναι το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Anatolia Hotel Thessaloniki ,την Κυριακή 1 Απριλίου στο Mandrino Hotel και την Κυριακή 15 Απριλίου (family Thessbrunch) στο City Hotel