Αρχική BUSINESS Νέα Το ελληνικό κρασί ταξιδεύει... business class

Το ελληνικό κρασί ταξιδεύει… business class

 

Το Παράγκα ερυθρό, φρουτώδες και πικάντικο, είναι ένα χαρμάνι Ξινόμαυρου, Merlot και Syrah που παράγεται στην περιοχή του Αμυνταίου. Το Μοσχοφίλερο Σκούρας λευκό κομψό και ξυραφάτο προέρχεται από την ομώνυμη ελληνική ποικιλία που καλλιεργείται στα υψίπεδα της Αρκαδίας. Οι επιβάτες της United έχουν τη δυνατότητα να τα επιλέξουν μέσα από την wine list και να αναβαθμίσουν την γαστρονομική τους εμπειρία στον αέρα.

Εκφραστικό, με αρώματα κόκκινων φρούτων και νότες μπαχαρικών, το Παράγκα του 2014 είναι ένα πλούσιο και δροσερό ερυθρό που απολαμβάνεται είτε μόνο του είτε συνοδεύοντας φαγητό. Το μοσχοφίλερο είναι μια  εμπειρία που μοσχοβολάει Ελλάδα. Ροδοπέταλα, λευκά λουλούδια με νότες γλυκολέμονου, το μοσχοφίλερο είναι ένα δροσερό, τραγανό, νόστιμο κρασί που ταιριάζει με το ελληνικό καλοκαίρι, σαν απεριτίφ και με όλα τα θαλασσινά.

Η United πρόσφατα ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα στη διακεκριμένη καμπίνα Polaris, με το οποίο οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους “flights” κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. 

 Η λίστα των κρασιών είναι επιλογή του Doug Frost, Master of Wine και Master Sommelier αλλά και φίλου του ελληνικού κρασιού. Η παρουσία δύο ελληνικών κρασιών στην λίστα μιας αεροπορικής εταιρείας αυτού του βεληνεκούς, μέλους της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο Star Alliance, αποτελεί αφενός αναγνώριση για τις τοπικές ποικιλίες και αφετέρου μια εξαιρετική ευκαιρία διεθνούς προβολής της ποιότητας του ελληνικού κρασιού. Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκεται ο Ted Diamandis και οι προσπάθειες της Diamond Importers για συνεχή προβολή του ελληνικού κρασιού.  “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το κρασί μας «ταξιδεύει» με την United Airlines, αλλά περισσότερο που οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων όλου του κλάδου του ελληνικού κρασιού αναγνωρίζονται” δήλωσε ο Στέλλιος Μπουτάρης, Οινοποιός και Διευθύνων Σύμβουλος της Κυρ-Γιάννη. “Το ελληνικό κρασί είναι σε άνοδο και είναι πολύ σημαντικό που οι οινόφιλοι ταξιδιώτες αυξάνονται σημαντικά ώστε να επηρεάζουν με τον τρόπο τους τις αεροπορικές να δοκιμάσουν νέα, συναρπαστικά κρασιά” συμπλήρωσε ο Γιώργος Σκούρας, οινοποιός και Διευθύνων Σύμβουλος του Κτήματος Σκούρα.

 

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

ΕΕ: Τέσσερις νέες προκηρύξεις στηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης με συνολικά 12 εκατ. ευρώ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε τέσσερις νέες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για την προαγωγή μιας δημόσιας σφαίρας ζωντανής και πολύμορφης και την ενίσχυση της πρόσβαση των...
Embneusys: Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things – IoT) στην υπηρεσία των κατασκευαστικών
Καινοτόμα συστήματα που αξιοποιούν την τεχνολογία του Διαδικτύου των Πραγμάτων (ΙοΤ), ειδικά σχεδιασμένα για τον κατασκευαστικό κλάδο, δημιουργεί η εταιρεία Embneusys (πρώην Embiots). H
ΕΕ: Νέες κατευθυντήριες γραμμές για τη θωράκιση μελλοντικών έργων υποδομής έναντι της κλιματικής αλλαγής
Νέες τεχνικές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη θωράκιση των έργων υποδομής έναντι της κλιματικής αλλαγής για την περίοδο 2021-2027 δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΙΣΑ: Οδηγίες για την προστασία από τις πυρκαγιές
Μεγάλη προσοχή απαιτείται από τους πολίτες και ειδικά σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, για την προστασία τους από το νέφος της...
Δασικές πυρκαγιές: Η ΕΕ ενεργοποιεί τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας
Καθώς δασικές πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται σε πολλές περιοχές της Μεσογείου και των Δυτικών Βαλκανίων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κινητοποιεί άμεσα στήριξη για να βοηθήσει...
ΕΒΕΘ: Απειλείται η βιωσιμότητα των βυρσοδεψείων στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου
Τον κώδωνα του κινδύνου για τη βιωσιμότητα των βυρσοδεψικών επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στο Ο.Τ. 52 της ΒΙΠΕΘ Σίνδου, κρούει το Εμπορικό και Βιομηχανικό...