Με θέμα «Η Νέα Ελληνική Κουζίνα» και καλεσμένους σπουδαίους έλληνες σεφ, οι γαστριμαργικές δημιουργίες επικεντρώθηκαν σε γεύσεις και αρώματα Ελλάδας. Αγαπημένες μπίρες από την πλούσια γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, με την καθοδήγηση του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου, συνόδευσαν ιδανικά τέσσερα από τα μενού που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, σε πέντε μοναδικές βραδιές γευσιγνωσίας, δημιουργώντας πρωτότυπες γευστικές συζυγίες. Οι γευσιγνωσίες μπίρας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στα εστιατόρια Tomata, Sea You Up, στην Μαρίνα και Ouzeri, στο Sani Beach Club.
Στάθης Αδαμίδης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αργυρώ Μπαράτα Δτρια Παραγωγής Sani Gourmet, Γεωργία Δώδου
Η συμμετοχή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο Sani Gourmet Festival εντάσσεται στο πρόγραμμα «Love Beer».
Love Beer
Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.