Αρχική BUSINESS Success Stories Μάθετε τα μυστικά της επιτυχίας από έναν 17χρονο που βγάζει 30.000 δολάρια...

Μάθετε τα μυστικά της επιτυχίας από έναν 17χρονο που βγάζει 30.000 δολάρια το μήνα!

 

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον 17χρονο Temper Thompson ο οποίος αποφάσισε στα 8 του χρόνια πως δεν ήθελε να ξαναζητήσει χρήματα από τους γονείς του. Αυτό που έκανε λοιπόν, για να βγάλει τα δικά του χρήματα, ήταν να αρχίσει το online marketing. Στόχος του ήταν να κερδίζει 100 δολάρια κάθε μήνα.

Ωστόσο, σήμερα σε ηλικία 17 ετών ο Temper βγάζει πολλά περισσότερα από τον αρχικό του στόχο. Συγκεκριμένα, κερδίζει 30.000 δολάρια το μήνα, ποσό που για τους περισσότερους Αμερικανούς αποτελεί το ετήσιο εισόδημά τους.

Αν αναρωτιέστε όμως ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του 17χρονου Temper ο ίδιος δίνει πέντε μαθήματα σε όποιον επιθυμεί να έχει την ίδια τύχη με εκείνον.

1. Αναλάβετε δράση

Το πρώτο μάθημα είναι ότι πρέπει να δράσουμε. «Πολλοί άνθρωποι λένε τι θέλουν να κάνουν, αλλά ποτέ δεν το κάνουμε στην πραγματικότητα», λέει ο Temper. «Αν δεν αναλάβουμε δράση, δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουμε το ο,τιδήποτε» προσθέτει παροτρύνοντας τους ανθρώπους να τολμούν και να υλοποιούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους.

2. Μην φοβάστε την αποτυχία

Το δεύτερο δίδαγμα είναι η επιμονή. Λάθη συμβαίνουν πάντα, οπότε η ψυχραιμία είναι το καταλληλότερο όπλο, συμβουλεύει ο Temper ο οποίος αποκαλύπτει πως και ο ίδιος έκανε πολλά λάθη μέχρι να στήσει την επιχείρησή του.

«Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν, αποτυγχάνουν, και εγκαταλείπουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν μπορείς να τα πετυχαίνεις όλα. Η αποτυχία είναι ένα πλεονέκτημα. Μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας και να αισθανθείτε καλύτερα».

3. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο

Οι περισσότεροι δύσκολα επικεντρώνουν την προσοχή τους σε ένα συγκεκριμένο στόχο, ιδίως οι νέοι. Όμως για τον Temper όποιος θέλει να πετύχει τον στόχο του πρέπει να είναια πόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό.

«Το πιο ισχυρό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επικεντρώνεστε μόνο σε ένα πράγμα. Μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας πολύ πιο γρήγορα όταν μένετε συγκεντρωμένοι» υποστηρίζει.

4. Κάντε παρέα με ανθρώπους με θετική σκέψη

Πάντα πρέπει να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας εμπνέουν. Για τον Temper αυτοί οι άνθρωποι είναι οι γονείς του οι οποίοι δεν χρειάστηκε να τον στηρίξουν οικονομικά από τότε που ξεκίνησε την δική του επιχείρηση, ωστόσο, του προσφέρουν άφθονη ηθική στήριξη.

«Αν περιβάλλεστε από άτομα με αρνητική σκέψη, τότε θα σας παρασύρουν μαζί τους. Οι άνθρωποι με θετική σκέψη θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν» υποστηρίζει ο 17χρονος.

5. Μην επαναπαύεστε

Ο Temper δεν επαναπαύεται ποτέ. Ακόμα και αν πετύχει το μηνιαίο στόχο του, τα 100 δολάρια,δεν τα παρατάει. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως με ορισμένες μικρές αλλαγές τα 100 δολάρια μπορούν εύκολα να γίνουν 1000 το μήνα. Αλλά ακόμα και όταν έφτασε και αυτό το στόχο, προχώρησε σε περισσότερες αλλαγές, και έβαλε στόχο τα 10.000 δολάρια το μήνα.

Ο στόχος του για φέτος είναι να βγάζει 100.000 δολάρια το μήνα και όπως λέει είναι σε καλό δρόμο.

«Πολλοί άνθρωποι πετυχαίνουν το στόχο τους και λένε ότι είναι ευτυχισμένοι. Αν δεν επαναπαυτείτε μπορείτε να αυξάνετε συνεχώς το στόχο σας» αναφέρει.

 

Πηγή: http://www.newmoney.gr/oles-oi-eidiseis/271974-pos-aitos-o-17xronos-kerdizei-$30-000-to-mina-oi-5-simboules-pou-dinei

 

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

Δεύτερη ευκαιρία! Για όσους έχασαν τη ρύθμιση των 100-120 δόσεων
Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε. // Του Ευστάθιου Λιακόπουλου, Founder & CEO της εταιρείας BSS Τη δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 100-120 δόσεων δίνει η εφορία...
Ταμείο Ανάκαμψης: 2 δισ. ευρώ σε επιχειρήσεις και αγορά
Μέσα από τις ειδικές δράσεις που θα ενεργοποιούνται σταδιακά από το Ταμείο Ανάκαμψης, έρχονται άμεσες και έμμεσες ενισχύσεις συνολικού ύψους 1,95 δισ. ευρώ για...
Φορολογικές δηλώσεις: Στο 3% η έκπτωση για την εφάπαξ καταβολή φόρου
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι αυξάνεται στο 3% η έκπτωση για την καταβολή του φόρου έως τέλος Ιουλίου. Ενώ,...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μ.Μ.Θ. Συναυλίας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα τιμούν την 106η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων με μια συναυλία μνήμης που θα...
Δεύτερη ευκαιρία! Για όσους έχασαν τη ρύθμιση των 100-120 δόσεων
Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε. // Του Ευστάθιου Λιακόπουλου, Founder & CEO της εταιρείας BSS Τη δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 100-120 δόσεων δίνει η εφορία...
Πέθανε η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Έφυγε από τη ζωή η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, με πολλές σημαντικές δουλειές στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παπαγεωργακοπούλου έδωσε τέλος στη...