Στο φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον του Daios Luxury Living, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους κ.Πάρη και Στράτο Σαρήμπογια και να δοκιμάσουν τα εδέσματα που επιμελήθηκε ο chef του ξενοδοχείου, Ευάγγελος Δανός.
Παστουρμαδόπιτα Καραμανλίδικη με παστουρμά μόσχου Sary, ραβιόλια γεμιστά με καβουρμά Sary & αρωματική σάλτσα λαχανικών, όπως και μία ιδιαίτερα πικάντικη ομελέτα με σουτζούκι Αδάνων Sary και καραμελωμένα κρεμμύδια ήταν μόνο μερικές από τις συνταγές που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους της βραδιάς.
Τις πιατέλες με τις ποικιλίες από τις σειρές αλλαντικών Ανατολίας, Le Grand και Προιόντα Παράδοσης Sary συνόδευσαν τα ροζέ cabernet sauvignon ‘Αναστασία΄, cabernet κόκκινο και chardonnay λευκό της σειράς Γέννημα Ψυχής του οινοποιείου Κτήμα Μανωλεσάκη.
Η βραδιά κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και άφησε τους καλεσμένους της αλλαντοποιίας Sary με τις καλύτερες εντυπώσεις για τα εκλεκτά εδέσματα που γεύτηκαν.
Για τα νέα της αλλαντοποιίας Sary, όπως και για τις υπέροχες συνταγές του Ευάγγελου Δανού μπορείτε να ενημερώνεστε στη σελίδα μας στο facebook, Sary Αλλαντικά.