Αρχική WEB TV Άλλες Δράσεις 6 ΧΡΟΝΙΑ www.ka-business.gr

6 ΧΡΟΝΙΑ www.ka-business.gr

 

6 χρόνια μιας συνεχούς προσπάθειας ανάδειξης των προσώπων που επιχειρούν, καινοτομούν,  δοκιμάζονται, τα καταφέρνουν και κάνουν την Ελλάδα γνωστή στο εξωτερικό.

 

Το KA στα αρχαία αιγυπτιακά σημαίνει ψυχή! Και εμείς συνεχίζουμε γιατί το κάνουμε με την  Ψυχή μας!

 

Το διαδικτυακό κανάλι για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη www.ka-business.gr στοχεύει στο να αναδείξει την επιχειρηματική κοινότητα και δυναμική της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, μέσα από συνεντεύξεις on camera, ανθρώπων που διαπρέπουν και αγωνίζονται στον επιχειρηματικό στίβο, άρθρα, και πλούσια ρεπορτάζ, τα οποία επιμελούνται οι συνεργάτες του, που είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και προβάλλονται στο web tv του ka-business.gr

 

Στα 6 χρόνια που βρίσκεται στον «αέρα» του διαδικτύου έχει δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα – ηλεκτρονική επιχειρηματική κοινωνία την αποκαλούν οι συνεργάτες της – αποτελούμενη από 35.000 επιχειρηματίες, που προέρχονται από τον χώρο της γεωργίας (Έλληνες Παραγωγοί, Αγρότες) επιχειρηματίες (βιομηχάνους, εξαγωγείς, βιοτέχνες, ξενοδόχους, εμπόρους), εφοπλιστές, ναυτιλιακοί πράκτορες, ελεύθερους επαγγελματίες (νομικούς, οικονομολόγους, ασφαλιστές, συμβούλους επιχειρήσεων, λογιστές, μεσίτες,  κλπ), επενδυτές, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, επιστημονικό δυναμικό και φοιτητές οικονομικής κατεύθυνσης.

 

Επιπλέον η ειδησεογραφία του ka-business.gr προβάλλεται μέσω NEWSLETTER με επιλεγμένα θέματα και στη βάση δεδομένων της, που αποτελείται όπως προαναγράφεται από 35.000 άτομα.

 

Η εξωστρέφεια και η δυναμική  του www.ka-business.gr πηγάζουν από τις δράσεις που αναπτύσσει. Ειδικότερα από τη διοργάνωση των Πολυσυνεδρίων  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που έχουν γίνει πλέον θεσμός στη Θεσσαλονίκη αλλά και από την έντυπη έκδοση του πόρταλ το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

 

Ο θεσμός των πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς στη Βόρειο Ελλάδα  για τους ανθρώπους που επιχειρούν, δημιουργούν και καινοτομούν, με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αλλά και χορηγών, ενώ τυγχάνει ευρείας προβολής από τα ΜΜΕ.

 

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Έξη χρόνια λειτουργίας.  11 επιτυχημένα πολυσυνέδρια  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» , σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Ξάνθη, Λάρισα, Λέσβο και συνεχίζουμε.

 

Εκατοντάδες ομιλητές! 25.000 σύνεδροι παρακολούθησαν ζωντανά τις εργασίες των πολυσυνεδρίων μας και 50.000 online! 35.000 αποδέκτες των newsletter μας!  Εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες πληροφορούνται μέσω του ka-business.gr!

 

 

Αστείρευτο και άπειρο μεράκι, κόπος και ενέργεια αυτά που βάζουμε εμείς η ομάδα του ka-business.gr !

 

Πριν 6 χρόνια εμείς ανάψαμε το φυτίλι! Την φλόγα την κρατάτε αναμμένη όλοι εσείς που εμπιστεύεστε το ka-business.gr για την ενημέρωσή σας!

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι!

 

6 ΧΡΟΝΙΑ  www.ka-business.gr   6 ΧΡΟΝΙΑ δράσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε FOCUS στα καλές ειδήσεις.

 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την στήριξή σας! 


Η παρουσία σας σε  όλες μας τις δράσεις, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας,  σε μία  δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία της χώρας  μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΜΑΣ

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ www.ka-business.gr ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ”

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 11ο ΠΟΛΥΣΥΕΝΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

1.100 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του 11 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και 9. 870 αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο είδαν τις εργασίες ζωντανά στο web tv του ka-business.gr . Για άλλη μία φορά, η ομάδα του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την καινοτομία και την ανάπτυξη, έδωσε βήμα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν και δίνουν τον δικό τους αγώνα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.    

 

 

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ 11ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ


 

 

Κοινωνική εταιρική ευθύνη του ka-busines.gr!

Καινοτομία σημαίνει… ανθρωπιά! Kαινοτομία και ανάπτυξη χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο και βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη δεν μπορεί να υπάρξει!

 

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει τα τελευταία 6 xρόνια το μοναδικό portal για την καινοτομία και την ανάπτυξη, το ka-business.gr .

 

Η παρακολούθηση των Πολυσυνεδρίων είναι δωρεάν και η είσοδος ελεύθερη. «Καλούμε όμως τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα μέσα από τον κουμπαρά μας ένα σωματείο ή κάποιον φορέα που επιλέγουμε πριν από κάθε διοργάνωση. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη και το ένα ευρώ μας. Πρέπει να τους το δώσουμε και να τους στηρίξουμε».

 

Μέχρι σήμερα ο “κουμπαράς” μας έχει στηρίξει: τη «Μέλισσα», το «Κοινωνικό Παντοπωλείο: Μαζί», την «Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης», την AELIA, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτὸ τῆς Δόμνας Βιζβίζη», περισσότερες από 800 οικογένειες του δήμου Θεσσαλονίκης παρέλαβαν τα δέματα αγάπης του www.ka-business.gr , τη «ΚΥΨΕΛΗ», είναι τμήμα του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Άγιος Παντελεήμων ΝΠΔΔ, όπου φιλοξενεί κυρίως νέους ανθρώπους με βαριές και πολλαπλές  αναπηρίες και βρίσκεται στο  7ο χλμ. Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

 

9 χρόνια ka-business.gr… και συνεχίζουμε!
11 Απριλίου 2011 στις 16:00 το βγήκε στον διαδυκτιακό αέρα. 9 χρόνια κάνουμε focus στις καλές ειδήσεις Προβάλουμε την άλλη ΕΛΛΑΔΑ  αυτή της...

Το ka-business.gr προτείνει

Πώς ωφελείται η Ελλάδα από το πακέτο 500δισ της ΕΚΤ
Όπως σημειώνει το Bloomberg: Μεγάλες προσδοκίες τρέφουν οι αγορές, ενόψει της συνεδρίασης, την Πέμπτη, του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου αναμένεται να...
Όλες οι επιχειρήσεις που ανοίγουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου
Τις κατηγορίες επιχειρήσεων και επαγγελματικών δραστηριοτήτων που ανοίγουν και πάλι από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης. Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται πως...
Υποχρεωτικό τεστ και καραντίνα 7 ημερών για επισκέπτες από μη ασφαλείς επιδημιολογικά χώρες
Τους όρους της υποδοχής ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα από την 15η Ιουνίου εξειδικεύει με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Οι ελληνικές...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τριπλή βράβευση των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στα OLYMPIA HEALTH & NUTRITION Awards 2020
Την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση των 3 διεθνών βραβείων σε 3 ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους πέτυχαν οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με τα βιολογικά ελαιόλαδα τους...
Ιωάννα Χαστά: Μια Θεσαλονικιά διαπρέπει στη Νέα Υόρκη
Είναι γνωστό πως η Νέα Υόρκη διαθέτει μια από τις πιο δυναμικές και δραστήριες κοινότητες της ελληνικής ομογένειας. Ίσως λιγότερο γνωστό είναι ότι διαθέτει...
Πώς ωφελείται η Ελλάδα από το πακέτο 500δισ της ΕΚΤ
Όπως σημειώνει το Bloomberg: Μεγάλες προσδοκίες τρέφουν οι αγορές, ενόψει της συνεδρίασης, την Πέμπτη, του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου αναμένεται να...