Αρχική Νέα - Επικαιρότητα Καινοτομία 9 χρόνια ka-business.gr… και συνεχίζουμε!

9 χρόνια ka-business.gr… και συνεχίζουμε!

11 Απριλίου 2011 στις 16:00 το ka-business.gr βγήκε στον διαδυκτιακό αέρα. 9 χρόνια κάνουμε focus στις καλές ειδήσεις Προβάλουμε την άλλη ΕΛΛΑΔΑ  αυτή της δημιουργίας και της ανάπτυξης…τους ανθρώπους που καινοτομούν , επιχειρούν και επιμένουν ελληνικά.

Το ΚΑ στα Αιγυπτιακά σημαίνει ψυχή, και η ομάδα του ka , ότι κάνει το κάνει με τη ψυχή της και συνεχίζει δυναμικά.

Ιδέες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές. Ο στόχος όμως είναι η υλοποίησή τους. “Τι να το κάνω αν στο κεφάλι μου έχω δεκάδες πιθανές επιχειρηματικές ιδέες  και δεν  μπορώ να υλοποιήσω καμία από αυτές”;

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα με τις δράσεις μας, που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχουμε καταφέρει να δώσουμε σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες.

Έχουμε δώσει βήμα σε νέους ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν ,  πασχιζουν να υιοθετήσει νέους τρόπους διεξόδου προς την ευημερία και την ανάπτυξη.

Έχουμε προβάλει καινοτομίες επιχειρηματιών και έρευνες ακαδημαϊκών,  ανθρώπων που στηρίζουν την εθνική μας οικονομία.

Έχουμε φέρει τους σωστούς επενδυτές με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που καινοτομούν και ψάχνουν να βρουν χρηματοδότη.

…και επειδή η ανάπτυξη δίχως κοινωνικό πρόσωπο δεν υπάρχει το 2019  δημιουργήσαμε έναν νέο θεσμό , διοργανώνοντας την 1η εκδήλωση κοινωνική εταιρική ευθύνη και επιχειρηματικότητα.

Αυτό είναι το www.ka-business.gr και τα ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας στις δράσεις μας αλλά και την καθημερινή επικοινωνία μέσα από τα ρεπορτάζ που προβάλλουμε, μας βοηθάτε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίζουμε το έργο μας

Σήμερα γιορτάζουμε  για όλα  αυτά που καταφέραμε ΜΑΖΙ ….. 9 χρόνια KA- business.gr 9 χρόνια magazine ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  & ΑΝΑΠΤΥΞΗ και συνεχίζουμε….

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ka-business.gr το περιοδικό “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” σε ηλεκτρονική μορφή

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΕΔΩ