(video) Βραβεία ka-business.gr

 

Μια πρωτοποριακή «κάσκα» εργασίας για το Cern,  τσάι και βότανα του βουνού με φυσικές γεύσεις αρώματα από την ελληνική γη που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ευέλικτες και εύχρηστες επικοινωνίας για εκατομμύρια χρήστες, νέα προϊόντα για χρήση στη γεωργία και τη βιολογική γεωργία που δημιουργούν μοναδικό συνδυασμό καινοτομίας φιλικής προς το περιβάλλον, είναι τα εξαιρετικά προϊόντα και οι άνθρωποί που βραβεύτηκαν από το ka-business.gr στο πλαίσιο του 5ου  πολυσυνεδρίου “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” NEXT GENERATION  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

Το βραβείο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας TUVUNU SA Δημήτριο Κρίς. Την απονομή έκανε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

 

 

Η εταιρεία TUVUNU A.E που βραβεύται από το portal ka-business, το περιοδικό «Καινοτομία & Ανάπτυξη»  e-εφημερίδα/web tv,  ιδρύθηκε μόλις το 2012 κι όμως εξάγει τα προϊόντα της ήδη.

Η αρχική έμπνευση για το tuvunu προέκυψε μετά από ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές του 2010. Εκεί οι ιδρυτές της εταιρείας συνειδητοποίησαν ότι ολόκληρος ο πλανήτης καταναλώνει τσάι.

«Κρίναμε ότι μια ποιοτική, υγειινή και σύγχρονη εκδοχή των παραδοσιακών ελληνικών αφεψημάτων που μας ετοίμαζαν οι γιαγιάδες μας θα είχε τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης σε κάθε άκρη του πλανήτη – και το ότι μπορεί κανείς να απολαύσει το tuvunu κρύο ή ζεστό σίγουρα βοηθάει στην γεωγραφική διασπορά του προϊόντος .Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ανάλογο RTD (ready to drink) ρόφημα οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα» λέει ο Δημήτρης Κρις Γενικός Διευθυντής της εταιρείας

Μετά το αφέψημα με βάση τον σιδερίτη (κοινώς τσάι του βουνού). Η εταιρεία έχει προχωρήσει ήδη στην παραγωγή ανθρακούχου νερού και ακολουθούν αναψυκτικά και νερά με φυσικές γεύσεις και αρώματα από την ελληνική γη.

 

 

 

Το βραβείο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ παρέλαβε η Αίνη Μιχαηλίδου που βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεϊνης, μέλος του Ομίλου Μιχαηλίδη. Βραβεύεται για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ που έχει αναπτύξει.   Πρόκειται για  μια από της λίγες εταιρείες στην Ευρώπη και τη μοναδική στην Ελλάδα που παράγει υδρολυμένες πρωτεΐνες- αμινοξέα αποκλειστικά φυτικής προέλευσης για χρήση στην γεωργία.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ Αναστάσιος Τζήκας

 

Με την διοργανώτρια των πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ και Δημιουργό του www.ka-business.gr Ραλλιώ Λεπιδου

 

Ο Όμιλος Εταιρειών Μιχαηλίδη που βραβεύεται από το portal ka-business, το περιοδικό «Καινοτομία & Ανάπτυξη»  e-εφημερίδα/web tv,  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με 127 χρόνια δραστηριότητας στις διεθνείς αγορές.

 

Το «Amino-16» είναι μείγμα υψηλής συγκέντρωσης 16 ελεύθερων L-αμινοξέων, των οποίων η ισορροπημένη σχέση μεταξύ των είναι ταυτόσημη με την φυσιολογία κάθε φυτικού οργανισμού. Παράγεται από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες αποκλειστικά φυτικής προέλευσης και αποτελεί ιδανική πηγή για την άμεση λήψη αμινοξέων από τα φυτά.

 

Το «Amino-16» διατέθηκε πιλοτικά στην εγχώρια αγορά στα τέλη του 2012 με εξαιρετική ανταπόκριση, ενώ την άνοιξη του 2013 έγινε η επίσημη διάθεση του προϊόντος με τις πωλήσεις να ξεπερνούν την στόχευση της εταιρείας για το 2013. Παράλληλα ήδη υπάρχουν συζητήσεις για διάθεση του προϊόντος τόσο σε ευρωπαϊκές, όσο και αφρικανικές χώρες.

 

Τον Οκτώβριο του 2013, το European Patent Office χορήγησε στην εταιρία την πατέντα του «Amino-16», ενώ πρόκειται να υποβληθούν μέσα στον Νοέμβριο αιτήσεις για δύο νέες πατέντες. Επίσης η ένταξη του «Amino-16» στον ΕΚ 889/2008 αναμένεται έως το τέλος του 2013.

 

Η ομάδα R&D της εταιρείας, σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα Έρευνας, πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνες για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τον αγροτικό τομέα. 

Η Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης ΕΒΥΠ Ε.Ε παράγει επίσης το εντομοελκυστικό «Dacus Bait 100» που χρησιμοποιείται σε όλη την χώρα, στους δολωματικούς ψεκασμούς εναντίον του δάκου της ελιάς, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξαιρετική ποιότητα του Ελληνικού ελαιολάδου. Χρησιμοποιείται με τα ίδια άριστα αποτελέσματα στην προσέλκυση της Μεσογειακής μύγας στα εσπεριδοειδή, στην μύγα της κερασιάς και σε άλλες μύγες φρούτων. Το «Dacus Bait 100» είναι κατάλληλο για χρήση στην Βιολογική γεωργία σύμφωνα με τον ΕΚ 889/2008.

 

 

Το Βραβείο Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Χατζησάββας για την εταιρία «mSensis». Την απονομή έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ ΑΕ Κυριάκος Ποζρικίδης

Η εταιρεία  «mSensis» που βραβεύεται από το portal ka-business, το περιοδικό «Καινοτομία & Ανάπτυξη»  e-εφημερίδα/web tv,  για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου δυναμικού, παρέχει λύσεις και υπηρεσίες στους τομείς της Αυτονομίας του Χρήστη (Self-Care), Marketing & Διαφήμισης μέσω κινητού τηλεφώνου, συλλογής και διανομής περιεχομένου. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα ευρύ πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο.

Η mSensis A.E δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών σε φορείς που παρέχουν προστιθέμενη αξία επί των υποδομών κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που συμβάλει στην απλοποίηση των τηλεπικοινωνιών και τις καθιστά πιο προσιτές στους πελάτες της.

Ιδιαίτερα εύχρηστη για τους πελάτες της εταιρείας είναι η “πλατφόρμα επικοινωνίας” που προσφέρει ευελιξία στον προγραμματισμό, τη σχεδίαση, τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία.

 

 

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της διαθέτουν πολύπλευρη εμπειρία και τεχνογνωσία ιδιαίτερα σε θέματα τεχνολογικών εφαρμογών, η συνεχή ενημέρωση των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων, οι γνώσεις για την πραγματοποίηση καινοτόμων ερευνών για την δημιουργία νέων προϊόντων, η ευρύτατη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης λογισμικού, εφαρμογής διεθνών προτύπων, επιχειρησιακής έρευνας, κλαδικών μελετών, χρηματοοικονομικής ανάλυσης επιχειρήσεων, σχεδιασμού αναπτυξιακών προγραμμάτων, εκπόνησης επιχειρηματικών σχεδίων, και τα Ακαδημαϊκά προσόντα υψηλού επιπέδου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

 

Το βραβείο εξωστρέφειας παρέλαβε ο κ. Πάνος Σουκουλιάς για την ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Την απονομή έκανε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Porto Palace Δημήτριος Μαμαδάς

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ» που βραβεύται από το portal ka-business, το περιοδικό «Καινοτομία & Ανάπτυξη»  e-εφημερίδα/web tv,  για την εξωστρέφειά της δραστηριοποιείται στον τομέα των Ηλεκτρονικών και έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Με κύρια βάση της μια ακριτική περιοχή ακολουθώντας από επιλογή το δύσκολο δρόμο της εξωστρέφειας και της παροχής υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο σε έναν τομέα όπου υπάρχει σοβαρός διεθνής ανταγωνισμός, η ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ κατάφερε να πρωτοπορεί παράγοντας καινοτόμα προϊόντα ακόμη και για το CERN.        Για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων Υπηρεσιών και γενικότερα για τη συνεισφορά του σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, ο Τομέας Ηλεκτρονικών της ΠΡΙΣΜΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ έχει αμειφθεί με τιμητικές Διακρίσεις και αποτελεί σημείο θετικής αναφοράς, για αποτελεσματική συνεργασία των μεγάλων ερευνητικών κέντρων της ΕΕ με Ελληνικές εταιρείες.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

(video) Απολογισμός 5ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION

 Η πρωτόγνωρη συμμετοχή κυρίως νέων επιστημόνων ,επιχειρηματιών και φοιτητών ανέδειξε την ανάγκη που υπάρχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία για στήριξη ανάλογων προσπαθειών. Το 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» NEXT GENERATION  διοργάνωσε το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr με μεγάλη επιτυχία καθώς τις εργασίες του παρακολούθησαν περισσότερα από 1.700 άτομα και 2.000 διαδικτυακοί φίλοι μέσω live streaming  καθόλη τη διάρκεια της ημέρας .    

 

(video) Εργαλεία ανάπτυξης και πως κερδίζεται το παιχνίδι της εξωστρέφειας

5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION

Αυτό ήταν το θέμα της πρώτης  θεματικής του 5 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που χαιρέτησαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο Γ.Γ Υποδομών Στράτος Σημόπουλος. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σταύρος Καλαφάτης, Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής ο οποίος αναφέρθηκε στη «Νέα πολιτική γης ως μοχλός ανάπτυξης”

 

(video) Αγροτική Ανάπτυξη: Προοπτικές και προκλήσεις

5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION

Η θεματική αυτή παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 5 ου  πολυσυνεδρίου « ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ &ΑΝΑΠΤΥΞΗ» NEXT GENERATION  

 

(video) Τουρισμός: Η επόμενη ημέρα και ποια είναι τα εργαλεία ανάπτυξης.

5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION

Οι προοπτικές του τουρισμού και η δύναμη των διαδικτυακών εργαλείων στην ανάπτυξη του κλάδου, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του πολυθεματικού συνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» NEXT GENERATION που διοργάνωσε το www.ka-business.gr 2 Νοεμβρίου στο Porto Palace.  

 

 

 

BRABEYSEIShttp://www.youtube.com/watch?v=BgisCOUDiEQ&feature=c4-overview&list=UURs_H3TbAvtMOojTfwz3bAQ

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

BSS: Ο ρόλος των Συμβούλων Επιχειρήσεων σήμερα
Ο Ευστάθιος Λιακόπουλος FOUNDER – CEO BSS μιλά στο και τη Ραλλιώ Λεπίδου για το πώς μπορεί η σωστή επιλογή συμβούλου σε μία...
Διπλή βράβευση για την Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας στα Tourism Awards 2021
Δυο σημαντικές διακρίσεις στα Tourism Awards, επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες και το υψηλό αίσθημα συνεργασίας που επέδειξε η Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας,...
H Πειραιώς Financial Holdings ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη έκδοση ομολόγου Additional Tier 1 ύψους €600 εκατ.
H έκδοση συνιστά την πρώτη έκδοση τίτλων ΑΤ1 της Πειραιώς στις διεθνείς αγορές μετά την κρίση, σε συνέχεια των εκδόσεων τίτλων Tier 2 της...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

BSS: Ο ρόλος των Συμβούλων Επιχειρήσεων σήμερα
Ο Ευστάθιος Λιακόπουλος FOUNDER – CEO BSS μιλά στο και τη Ραλλιώ Λεπίδου για το πώς μπορεί η σωστή επιλογή συμβούλου σε μία...
Διπλή βράβευση για την Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας στα Tourism Awards 2021
Δυο σημαντικές διακρίσεις στα Tourism Awards, επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες και το υψηλό αίσθημα συνεργασίας που επέδειξε η Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας,...
H Πειραιώς Financial Holdings ολοκλήρωσε επιτυχώς την πρώτη έκδοση ομολόγου Additional Tier 1 ύψους €600 εκατ.
H έκδοση συνιστά την πρώτη έκδοση τίτλων ΑΤ1 της Πειραιώς στις διεθνείς αγορές μετά την κρίση, σε συνέχεια των εκδόσεων τίτλων Tier 2 της...