Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαχαίρι στο κόκκαλο Βρέθηκε το τετράχρονο αγοράκι και συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

Βρέθηκε το τετράχρονο αγοράκι και συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

Παγωμένο και σαστισμένο το τέτραχρονο αγοράκι μετά από το θρίλερ των 18 ημερών αρπαγής από τον ίδιο του τον πατέρα, χώθηκε στην ζεστή αγκαλιά του παππού του.

Η περιπέτεια των δεκαοκτώ ημερών, μετά τη στυγερή δολοφονία της μητέρας του και την αρπαγή του από τον δράστη πατέρα του, πήρε τέλος το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο μικρός Φοίβος και ο πατέρας δράστης εντοπίσθηκαν κοντά σε παράπηγμα σε αγροτική περιοχή περιοχή Ορμύλια Χαλκιδικής σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σπίτι όπου έγινε η άγρια δολοφονία.

«Ελάτε να τελειώνουμε» φέρεται ότι είπε ο Κλοντ Λέσι στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Σοκαρισμένο το παιδί αρχικά μόλις που ψέλλισε την λέξη «παππού» όταν τον είδε και χρειάσθηκε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει να μιλήσει.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου και την Δευτέρα θα οδηγηθεί στην εισαγγελία για τη δολοφονία της συζύγου του, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του ανήλικου παιδιού του.

Μέσα στην παγωνιά, τυλιγμένο σε κουβέρτες, περιέφερε ο Λέσι το παιδάκι από καλύβα σε καλύβα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Προσπαθούσε όλες αυτές τις ημέρες να βρει δρόμο διαφυγής προς την Αλβανία αλλά παντού έπεφτε σε μπλόκα αστυνομικών που του έκλειναν το δρόμο.

Μόλις που κατάφερε να φθάσει τα Μουδανιά από όπου αναγκάσθηκε να επιστρέψει στην Χαλκιδική. Παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να απομακρυνθεί σε μεγάλη ακτίνα.

Γνωρίζοντας όμως πολύ καλά την περιοχή, σχεδόν κάθε βράδυ διανυκτέρευε σε διαφορετικό κατάλυμα. Σε παραπήγματα και άδειες εξοχικές κατοικίες έχοντας μαζί του και το παιδάκι που ήταν άρρωστο από ίωση .

Στην παράγκα όπου εντοπίσθηκε είχε διανυχτερεύσει το προηγούμενο βράδυ. Το συγκεκριμένο παράπηγμα είχε ερευνηθεί από την αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να έχει βρεθεί κανένα ίχνος.

Ο εντοπισμός έγινε τυχαία από δυο Αλβανούς εργάτες οι οποίοι πήγαν στην αγροτική περιοχή για να κλαδέψουν ελιές στον ελαιώνα κοντά στο παράπηγμα. Τον είδαν μαζί με το παιδί τον αναγνώρισαν και αμέσως ειδοποίησαν την οικογένεια του μικρού Φοίβου.

Τα σημάδια της σωματικής ταλαιπωρίας ήταν έντονα στο παιδάκι όταν βρέθηκε. Ηταν αφυδατωμένος, φοβισμένος και βέβαια ακόμα δεν έχει καταλάβει την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι του.

Ο μικρός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του.

Για την οικογένεια της μητέρας του που όλες αυτές τις ημέρες με αγωνία αναζητούσε το παιδί ο εντοπισμός του ήταν μια ανακούφιση. Ο δρόμος όμως για όλη την οικογένεια είναι ακόμα μακρύς, η ζωή τους ανατράπηκε δραματικά και τώρα όλα έχουν επικεντρωθεί στο Φοίβο και στον αδελφό του.

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

Ανοίγει η εστίαση στις 4 Μαΐου με πολύ αυστηρούς όρους
Tα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους. Αυστηρά με τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ...
Έρευαν: Να δοθεί προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ζητούν οι νέοι στην Ελλάδα
H ActionAid στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας «Όχι στην Κλιματική αλλαγή, Ναι στο Κλίμα Αλλαγής» παρουσιάζει τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη σε 23 χώρες...
Αυτό είναι το Πασχαλινό Ωράριο
Η Κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση της λειτουργίας της αγοράς της Θεσσαλονίκης με τη μέθοδο του click away, έως και τη M. Δευτέρα, 26 Απριλίου...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αντζάλι Σουντ: Η 37χρονη CEO που μετέτρεψε το σχεδόν ξεχασμένο Vimeo σε εταιρεία δισεκατομμυρίων δολαρίων
Πριν από επτά χρόνια το Vimeo, ο «περίεργος» καλλιτεχνικός ξάδελφος του YouTube, έκανε όνειρα για μεγάλες συνεργασίες με το Χόλιγουντ. Ο ιδιοκτήτης του, η
Ανοίγει η εστίαση στις 4 Μαΐου με πολύ αυστηρούς όρους
Tα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους. Αυστηρά με τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ...
Παγκόσμιες τάσεις 2040
Του Νάσου Πετράκη // Στις 8 Απριλίου 2021, το Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών (NIC) των ΗΠΑ, έδωσε στη δημοσιότητα την 7η έκθεση των Global