Η Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα εστιατόρια που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα διαφορετικό set menu το καθένα ετοιμάζοντας μενού βασισμένα στην υπέροχη ιστορία της μακεδονικής γευστικής παράδοσης.
Το εστιατόριο Αμβροσία στηρίζοντας πάντα την παράδοση και την πρωτοπορία συμμετέχει με το παρακάτω μενού:
Μαρινάτο λαυράκι φιλέτο με μαγιονέζα ροδιού και αυγό ορτυκιού
****
Λαχανοντολμάς με αυγολέμονο αρωματισμένος με κρόκο Κοζάνης
****
Αρνάκι κλέφτικο με λουκάνικο Τζουμαγιάς και καπνιστό Βερμίου
****
Γαλακτομπούρεκο με κρέμα από βουβαλίσιο γάλα φιλέτο από πορτοκάλι μαριναρισμένο με περγαμόντο