Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» στην Μυτιλήνη ο Φώτης Τεκος και ο Νίκος Νικος Γκουτζουρελας από την Foodoxys θα βρίσκονται στην εκδήλωση για να παρουσιάσουν με τα παιδιά τα προϊόντα αυτά.
Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα γίνει προβολή της οργάνωσης και της δράσης των μαθητών του σχολείου στον Τομέα «Υγεία – Ευημερία – Καινοτομία». Θα παρουσιασθεί επίσης και θα προσφερθεί στο κοινό και το διάσημο βιολειτουργικό κρουασάν ενώ θα γίνει εκτενής ενημέρωση και τα οφέλη του.
Αξίζει να σημειωθεί πω το σχολείο διακρίθηκε στο διαγωνισμό Bravo schools στην ενότητα «Καλές πρακτικές» με το κρουασάν το οποίο οι μαθητές έφτιαξαν στο χώρο του Συνεταιρισμού Γυναικών Άγρας, με αλεύρι… από σταφύλια και με γέμιση από ανθότυρο και μαρμελάδα αρώνια.
Η ομάδα της Foodoxys με επικεφαλής των Βιοχημικό καθ. Δημήτρη Κουρέτα θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους έρευνες γύρω από τις smart διατροφές στο 15ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργανώνει το ka-business.gr το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 10:00 στην προβλήτα Δ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
SAVE THE DATE: 4 Απριλίου 2020 15ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη Θεσσαλονίκη
Το ka-business.gr διοργανώνει το Σάββατο 4 Απριλίου στην προβλήτα Δ΄ του ΟΛΘ το 15 ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ με θέμα «SMART CITIES: Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και της Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενώ Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης , ο ΟΛΘ και η Intus Smart Cities.
NULLNULLNULL