Πρόκειται για μία βιοτεχνία μοναδική στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο ενώ τα λάδια της, μπορεί να τα βρει κάποιος μόνο στο εξωτερικό.
Η Βιοτεχνία βρίσκεται πίσω από τους καταρράκτες της Έδεσσας και επεξεργάζεται το λάδι με αρωματικά φυτά και φρούτα της ελληνικής Γης.
Για την ιδιαιτερότητά της αυτή, έχουν γίνει αφιερώματα σε πολλές Ευρωπαϊκές εφημερίδες ενώ τα προϊόντα της τα βρίσκει κανείς όπως δήλωσε η κα Ιωάννα Διαμαντή ιδιοκτήτριας της pellas nature, στο ka-business.gr μόνο στην Αμερική, στο Μεξικό, την Ελβετία , την Γαλλία και την Γερμανία. «… προμηθευόμαστε το λάδι από τους καλύτερους παραγωγούς της Κρήτης και τα αρωματικά φυτά και φρούτα από διάφορα μέρη της Ελλάδας».
Οι Έλληνες ξέρουν από καλό λάδι και πολλοί είναι αυτοί που ζουν από την παραγωγή του. Αυτό που ξεχωρίζει, την συγκεκριμένη βιοτεχνία , είναι η τεχνοτροπία της. Ο τρόπος δηλαδή που επεξεργάζεστε τα αρωματικά φυτά αλλά και τα φρούτα, της ελληνικής γης.
Η όλη επεξεργασία γίνεται σε έναν χώρο, άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
…και η βιοτεχνία δεν μένει μόνο στο περιεχόμενο αλλά και στη συσκευασία, η οποία είναι χειροποίητη , από ξύλο της περιοχής.
Πρόκειται για άρωμα Ελλάδας …. Σε ένα μπουκαλάκι… που κάνει τον γύρο του κόσμου.
NULLNULLNULL