(Video) Ποιοί άνθρωποι στηρίζουν την κοινωνία? “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» του ka-business.gr
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των αναγνωστών, συνέδρων και φίλων που αγκάλιασαν το νέο θεσμό που ξεκίνησε το ka-business.gr “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” με στόχο να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο της επιχειρηματικότητας. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η συμβολή τους να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
(video) Η δημιουργός του ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου βραβεύτηκε από τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης
Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, έδωσε τα «Βραβεία Επιχειρείν» τιμώντας ξεχωριστές επιχειρηματικές προσωπικότητες που επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον Βορειοελλαδικό χώρο.
ΔEITE TO VIDEO ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
14oΚΑ: VIDEO // ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ // Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας ΣΗΜΕΡΑ; Ποιοι είναι οι start uppers μας; Ποια πρέπει να είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Εκπαίδευση και στον Τουρισμό ΣΗΜΕΡΑ; Ποιοι Άνθρωποι Συνεχίζουν να ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ και να Επιχειρούν ΣΗΜΕΡΑ; Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα δόθηκαν στο 14 ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το ka-business.gr το Σάββατο 6 Απριλίου στο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης. Δείτε όλα τα video ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
(video) Next Generation: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ // Αποκλειστικές συνεργασίες και επιχειρηματίες ετών 15 στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης
(video) Ποιοι είναι οι Άνθρωποι που καινοτομούν και Επιχειρούν ΣΗΜΕΡΑ;
(video)14ΚΑ: «KΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Καταλύτης Συνεργασίας Παραγωγικών φορέων»
(video) 14o ΚΑ: Όταν η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ περνάει στην καθημερινότητά μας και το στομάχι μας
(video) Αρωματικά φυτά, το νέο brand name της πόλης και ο δημιουργικός συνδικαλισμός
(video) Δείτε ποιοι είναι οι START UPPERS μας: Μεγάλη συμμετοχή και στο εκθεσιακό κομμάτι του 14ΚΑ
(video) Οι startuppers της επόμενης μέρας
(VIDEO) Επιχείρησαν, πέτυχαν και… βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr
(video) NEW PROJECT ka-Business.gr
Ιδέες – και ιδιαίτερα στην Ελλάδα – υπάρχουν πολλές. Ο στόχος, όμως, είναι η υλοποίησή τους. “Τι να το κάνω αν στο κεφάλι μου έχω δεκάδες πιθανές επιχειρηματικές ιδέες και δεν μπορώ να υλοποιήσω καμία από αυτές”;
Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις δράσεις μας, έχουμε καταφέρει να δώσουμε σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες.
Στο πλαίσιο αυτό τo ka-business.gr συμμετείχε στην PHILOXENIA προβάλλοντας τα νέα μυαλά και τους νέους start uppers της Ελλάδας…. Γιατί ΑΞΙΖΟΥΝ την προσοχή μας.
Παρουσίασε τον ιδρυτή της The Butler App, της πρώτης εφαρμογής που σου επιτρέπει να παραγγείλεις κατευθείαν από την ξαπλώστρα, το δωμάτιο ή το τραπέζι σου.
Τo ka-business.gr συμμετείχε στην 35η PHILOXENIA-HOTELIA κι ανακάλυψε τα νέα μυαλά και τους νέους start uppers της Ελλάδας.
Mίλησε με πολλούς νέους ανθρώπους και σας παρουσιάζει το όραμά τους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βέρα Κάμτση, Δέσποινα Στάμου, Αλεξάνδρα Κανακούδη
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Νίκος Τρούσης
Μίλησε με πολλούς ανθρώπους του τουρισμού και σας παρουσιάζει το όραμά τους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βέρα Κάμτση, Δέσποινα Στάμου, Αλεξάνδρα Κανακούδη
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Νίκος Τρούσης
Το www.ka-business.gr σας εύχεται
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΕΝΑ 2020 ΜΕ ΟΡΑΜΑ – ΔΥΝΑΜΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
NULLNULLNULL