Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δράσεις Νέο πρόγραμμα λειτουργίας και online επικοινωνίας με το Embryolab

Νέο πρόγραμμα λειτουργίας και online επικοινωνίας με το Embryolab

Σύμφωνα με τις πρόσφατες Οδηγίες των επίσημων Οργανισμών Ανθρώπινης Αναπαραγωγής ESHRE και ASRM καθώς και της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΕΑΙΥΑ, συστήνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν εγκυμοσύνη με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή να αποφύγουν την εγκυμοσύνη σε αυτό το χρονικό διάστημα, μέχρι να υπάρξουν ασφαλή δεδομένα σχετικά με την επίδραση του ιού στην εγκυμοσύνη.

Το Embryolab βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις συγκεκριμένες οδηγίες και με βάση αυτές, οι θεραπείες που μπορούν να πραγματοποιηθούν, στο διάστημα αυτό, αφορούν μόνο:
• Γυναίκες που πλησιάζουν το ανώτερο όριο ηλικίας, 50 έτη, όπως αυτό ορίζεται από την Ελληνική Νομοθεσία.
• Συντήρηση γονιμότητας για γυναίκες και άντρες που πρόκειται να υποβληθούν σε θεραπείες για ογκολογικούς λόγους.

Είμαστε κοντά σας

Ώρες λειτουργίας
Από την 1η Απριλίου 2020 το Embryolab λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 ως τις 16.00 και το Σάββατο από τις 9.00 ως τις 14.00.
Για την ασφαλέστερη δυνατή λειτουργία της Μονάδας τόσο για τα ζευγάρια όσο και για τους εργαζόμενους έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Δωρεάν Συμβουλευτική
• Η Ομάδα Eιδικών Επιστημόνων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Embryolab, Γυναικολόγοι, Εμβρυολόγοι, Ψυχολόγος, Γενετική Σύμβουλος είναι στη διάθεσή σας για την παροχή Δωρεάν Συμβουλευτικής και Συζήτησης σχετικά με Εκτίμηση και Συζήτηση αποτελεσμάτων, Πορεία Θεραπείας, Πρώτη Γνωριμία και Υποστήριξη με τηλεδιάσκεψη.
Μπορείτε άμεσα να κλείσετε ραντεβού τηλεδιάσκεψης στο τηλέφωνο 2310474747 ή να στείλετε αίτημα ραντεβού στο info@embryolab.eu

Ανδρολογικό Εργαστήριο
• Το πρωτοποριακό Ανδρολογικό Εργαστήριο του Embryolab λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00-14.00 και το Σάββατο 09.00-12.00 για την εκτίμηση και διάγνωση της ανδρικής υπογονιμότητας και μπορείτε να απευθύνεστε για:
✓ Σπερμοδιάγραμμα,
✓ FISH,
✓ DFI,
✓ Κρυοσυντήρηση Σπέρματος, καθώς και
Δωρεάν συμβουλευτική για θέματα ανδρικής υπογονιμότητας που σας απασχολούν.

Μικροβιολογικό Εργαστήριο
• Εξετάσεις Μικροβιολογικού Εργαστηρίου στο Embryolab πραγματοποιούνται καθημερινά 9:00-15:00 και το Σάββατο 9.00-13:00.

– Που και Πως θα μας βρείτε

Το πάθος μας για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή με τεχνολογική καινοτομία και η επιθυμία μας να είμαστε μαζί σας με ασφάλεια, αμεσότητα και φροντίδα, επιβεβαιώνουν την επιμονή μας όλα αυτά τα χρόνια στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών ώστε να «μένουμε σπίτι» και να παραμένουμε συνδεδεμένοι:

Embryolab Connect, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ιδιωτικής και ασφαλούς σύνδεσης για 2 ή και περισσότερους χρήστες προκειμένου άμεσα και με ασφάλεια να έχετε τη δυνατότητα ζωντανής συμβουλευτικής με Γιατρό, Εμβρυολόγο, Ψυχολόγο και Γενετικό Σύμβουλο ή ακόμη και με Ομάδα Ειδικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Embryolab.

My Embryolab App, εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ώστε οι χρήστες να μπορούν με ασφάλεια να αποθηκεύουν αποτελέσματα ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων, να επικοινωνούν σε real time με την κλινική, τη μαία και τον γιατρό για τη θεραπεία τους, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τα ραντεβού τους και να έχουν πάντα πρόσβαση στο ιστορικό της προσπάθειάς τους. Διαθέσιμο δωρεάν σε App Store και Google Play για τα ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει τη θεραπεία τους στο Embryolab.

Στο site www.embryolab.eu και σε 7 διαφορετικές γλώσσες μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για κάθε βήμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τις υπηρεσίες, την Ομάδα, συχνές ερωτήσεις κι απαντήσεις και τα νέα του Embryolab.

Στα social media, Facebook, Instagram, Twitter, You Tube, Linkedin
μπορείτε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις και τα νεότερα στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

#Μένουμε_Σπίτι
#Μένουμε_Συνδεδεμένοι
Μένουμε πιστοί στο όνειρο μας και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα.
Μένουμε αισιόδοξοι και σωστά ενημερωμένοι.
Και βέβαια, είμαστε σε επικοινωνία με τα νεότερα δεδομένα.

Όλοι εμείς, η Ομάδα Embryolab, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας. Παρακολουθούμε, από κοντά, τις εξελίξεις και διαμορφώνουμε ανάλογα τη δράση και τις υπηρεσίες μας με μοναδικό γνώμονα την παροχή υπηρεσιών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια για όλους.

Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε οικογένειες!

Όλοι είμαστε εδώ για σας!

9 χρόνια ka-business.gr… και συνεχίζουμε!
11 Απριλίου 2011 στις 16:00 το βγήκε στον διαδυκτιακό αέρα. 9 χρόνια κάνουμε focus στις καλές ειδήσεις Προβάλουμε την άλλη ΕΛΛΑΔΑ  αυτή της...

Το ka-business.gr προτείνει

ΕΚΤ: Νέα, ισχυρή στήριξη στην οικονομία της Ευρωζώνης -Συνολικό ποσό 1,35 τρισ. ευρώ
Τριπλό θετικό σοκ επεφύλαξε η ΕΚΤ στις αγορές, την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξακολουθούν να παίζουν κρυφτούλι για τους όρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Πριν...
Ρευστότητα από την Τράπεζα Πειραιώς στις Επιχειρήσεις μέσω του «Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19
Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στο «Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID 19», με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας μέσω της...
Τράπεζα Πειραιώς: δωρεάν κατοικίες για τη φιλοξενία συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη
H Tράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει στην μάχη κατά του Covid-19, και με στόχο να συνδράμει συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εργαζόμενοι στην Amazon προσέφυγαν δικαστικά εναντίον της εταιρείας
Πρόκειται για 3 εργαζόμενους οι οποίοι κατηξγορούν την Amazon  ότι συνέβαλε την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού μεταξύ των υπαλλήλων της, καθώς δεν φροντίζει...
ΕΚΤ: Νέα, ισχυρή στήριξη στην οικονομία της Ευρωζώνης -Συνολικό ποσό 1,35 τρισ. ευρώ
Τριπλό θετικό σοκ επεφύλαξε η ΕΚΤ στις αγορές, την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξακολουθούν να παίζουν κρυφτούλι για τους όρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Πριν...
Νέα Προγράμματα Ομαδικής Ταξιδιωτικής Ασφάλιση από την INTERLIFE
Δύο νέα προγράμματα το «GROUP TRAVEL Care 1» και το «GROUP TRAVEL Care 2» διαθέτει στην αγορά η INTERLIFE Ασφαλιστική. Πρόκειται για δύο εξειδικευμένα και...