Εφαρμογή Ka-business

(video) Puro Greece: όταν το design και η μόδα περνούν στα smartphones και τα tablets

Συνεντεύξεις

  Την Παρασκευή & 13, κόντρα στις προκαταλήψεις, η Puro Hellas προσκάλεσε αγαπημένους φίλους, δημοσιογράφους & bloggers στα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη σε ένα cocktail party για μία γνωριμία με το νέο πρόσωπο της εταιρείας και τις νέες τάσεις στο χώρο των αξεσουάρ τεχνολογίας.   

Συνέντευξη στη Ραλλιώ Λεπίδου, www.ka-business.gr
Συνέντευξη στη Ραλλιώ Λεπίδου, www.ka-business.gr

 

Οικοδεσπότες ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας Puro S.p.A κος Aurello Goldoni , οι μέτοχοι της εταιρείας κα Christina Corradini και Roberta Fantoni και από την Puro Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κος Στέργιος Μητούλης και η οικονομική διευθύντρια κα Νάσια Τσάλη.

Το www.ka-business.gr ήταν εκεί και συνομίλησε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Puro Hellas κ. Στέργιο Μητούλη.

 

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η εταιρία Puro Hellas, δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας και ποιο συγκεκριμένα στα παρελκόμενα αξεσουάρ που αφορούν τα smartphones & tablets, όπως θήκες και μεμβράνες προστασίας, φορτιστές, ακουστικά, βάσεις στήριξης κλπ. Η εταιρία μετράει πλέον 15 χρόνια ζωής, γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο, με ισχυρές συνεργασίες και μεγάλη προβολή στα καταστήματα τεχνολογίας, όπως Vodafone, Public, Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Media Markt κλπ.

Η εταιρία Puro εξαρχής διέκρινε τη δυναμική επιρροή που θα είχε η τεχνολογία στον σύγχρονο άνθρωπο καθώς και την αναπόσπαστη σχέση με την καθημερινότητά του, και με αυτόν τον γνώμονα, ήταν η πρώτη εταιρία που αποφάσισε να δημιουργήσει fashion σειρές για τεχνολογικά προϊόντα. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρία δημιούργησε ένα ανθρώπινο δυναμικό, που προερχόταν από το χώρο της μόδας και του σχεδιασμού, προκειμένου τα αξεσουάρ που δημιουργούσε να ακολουθούσαν πιστά σχεδιαστικά και χρωματικά τις πιο σύγχρονες τάσεις. Έτσι, όπως ισχύει και στη μόδα, η Puro παρουσιάζει κάθε χρόνο δύο collection, Autumn-Winter & Spirng-Summer.

Από την όλη αυτή φιλοσοφία πηγάζει και το βασικό moto της εταιρίας, Don't cover, Dress up. Κύριο δηλαδή μέλημα ήταν τα αξεσουάρ τεχνολογίας να συγκαταλεχτούν στην ευρύτερη κατηγορία των fashion accessories για τον άντρα και τη γυναίκα και να ακολουθούν το στιλιστικό χαρακτήρα του καθενός μας, δίνοντας χρώμα, άποψη ακόμη και διάθεση στην κατά τα άλλα ψυχρή τεχνολογία.

 


Βίντεο

Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε