Από το Brain drain στο brain gain Για πρώτη φορά μεμβράνη απορρόφησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

Καινοτομία

Ο Βασίλης Κεχαγιάς αντέστρεψε το brain drain και δημιούργησε την εταιρεία Nanotypos που ειδικεύεται στα τρισδιάστατα ολογράμματα ασφαλείας με QRCODE .

καινοτομίες στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη
καινοτομίες στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία του δημιουργεί μια καινοτόμο μεμβράνη απορροφητικότητας της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας , ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει μαζί με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ στην κατασκευή ενός συστήματος επίβλεψης μητρικού θηλασμού!

Η εταιρεία Νανότυπος επικεντρώνεται στη μεταφορά καινοτόμων ιδεών και πρότυπων προϊόντων από εργαστηριακή κλίμακα σε παραγωγή μεσαίου όγκου, διατηρώντας παράλληλα το κόστος παραγωγής σε χαμηλά επίπεδα.

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε νάνο-παραγωγικές διαδικασίες ,σε συνδυασμό με τις καινοτόμες εγκαταστάσεις μας, εγγυώνται προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές νάνο-λιθογραφίας, παράγουμε και εμπορευόμαστε ολογράμματα ασφαλείας, οπτικές μεμβράνες, μίκρο/νάνο δομημένες επιφάνειες και προϊόντα νανοτεχνολογίας για ευρύ φάσμα εφαρμογών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όπως εξηγεί ο κ Κεχαγιάς, «ο έλεγχος αυθεντικοποίησης των προϊόντων είναι η διαδικασία με την οποία ένα σύστημα επαληθεύει τη γνησιότητα κάθε προϊόντος. Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για την εξακρίβωση της ταυτότητας του προϊόντος και την προστασία της επωνυμίας, δίνοντας το δικαίωμα στον τελικό χρήστη να ελέγξει τη γνησιότητά του. Η Nanotypos προσφέρει μεγάλης έκτασης μίκρο/νάνο δομημένες επιφάνειες με προσωποποιημένες λειτουργικότητες. Η παραγωγική διαδικασία μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους επιφάνειες με προσαρμοσμένες ιδιότητες μεταξύ άλλων βιο-μημιτικές, ολογραφικά στοιχεία κ.λπ.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε