Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Time Out Με το σούβλισμα ενός μόσχου βάρους 295 κιλών αποχαιρετούν το 2017 οι...

Με το σούβλισμα ενός μόσχου βάρους 295 κιλών αποχαιρετούν το 2017 οι κάτοικοι των Φερών Έβρου

Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές, η εκτροφή του μόσχου γίνεται στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου από παραγωγό της περιοχής και ο στόχος τους είναι διπλός. Αφενός να προσφέρουν στιγμές χαράς και ξενοιασιάς σε όλο τον κόσμο, να ομορφύνουν λίγο την καθημερινότητά τους αυτές τις γιορτινές μέρες και αφετέρου να δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ότι η περιοχή έχει πολύ καλά ποιοτικά ντόπια προϊόντα, να διαπιστώσουν ότι το κρέας είναι αρίστης ποιότητας ώστε να εμπιστεύονται και να στηρίζουν την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα.


Η βοοτροφία στο Δέλτα του Έβρου, παράγει και προσφέρει στους καταναλωτές κρέας επώνυμο, ποιοτικό, ντόπιο με ταυτότητα και ονομασία προέλευσης.

 

Στην εκδήλωση εκτός από τους οικοδεσπότες, τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, τον Πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κώστα Δουνάκη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κώστα Αλεξανδρή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φερών Σάκη Πεμούση, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Έβρου και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Οικισμών Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Έβρου και Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Κυριάκος Αετόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου Στέλιος Σαββίδης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Έβρου Παναγιώτης Τσίρτσης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής και κτηνίατροι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου.

Πηγή: http://www.alexpolisonline.com/2017/12/i-megaluteri-souvla-tis-xronias-stis-feres-evrou.html#ixzz531MtkOVT

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

Ανοίγει η εστίαση στις 4 Μαΐου με πολύ αυστηρούς όρους
Tα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους. Αυστηρά με τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ...
Έρευαν: Να δοθεί προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ζητούν οι νέοι στην Ελλάδα
H ActionAid στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας «Όχι στην Κλιματική αλλαγή, Ναι στο Κλίμα Αλλαγής» παρουσιάζει τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη σε 23 χώρες...
Αυτό είναι το Πασχαλινό Ωράριο
Η Κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση της λειτουργίας της αγοράς της Θεσσαλονίκης με τη μέθοδο του click away, έως και τη M. Δευτέρα, 26 Απριλίου...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αντζάλι Σουντ: Η 37χρονη CEO που μετέτρεψε το σχεδόν ξεχασμένο Vimeo σε εταιρεία δισεκατομμυρίων δολαρίων
Πριν από επτά χρόνια το Vimeo, ο «περίεργος» καλλιτεχνικός ξάδελφος του YouTube, έκανε όνειρα για μεγάλες συνεργασίες με το Χόλιγουντ. Ο ιδιοκτήτης του, η
Ανοίγει η εστίαση στις 4 Μαΐου με πολύ αυστηρούς όρους
Tα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους. Αυστηρά με τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ...
Παγκόσμιες τάσεις 2040
Του Νάσου Πετράκη // Στις 8 Απριλίου 2021, το Εθνικό Συμβούλιο Πληροφοριών (NIC) των ΗΠΑ, έδωσε στη δημοσιότητα την 7η έκθεση των Global