Ανάμεσα στους τέσσερις βραβευμένους και καταξιωμένους σεφ της Θεσσαλονίκης, που δημιούργησαν τις σύγχρονες εκδοχές φέροντας γνώριμα αρώματα και γεύσεις που ξυπνούν μνήμες από την παράδοση, ανήκει και ο chef του Salonica Restaurant, κ.Σωτήρης Ευαγγέλου.
ο καταξιωμένος chef, κ. Σωτήρης Ευαγγέλου
Την εβδομάδα που θα διαρκέσει το event, θα μπορέσετε να πάρετε μία γεύση Μακεδονικής κουζίνας, μέσα απο το set menu που θα σερβίρεται στο εστιατόριο Salonica, του Makedonia Palace.
Ακολουθεί η πρόταση του menu:
-
Eλιές Χαλκιδικής με αρωματικά βότανα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-
Αγιορείτικη ψαρόσουπα
-
Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια
-
Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα & σάλτσα αυγολέμονο
-
Μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα
Και επειδή, μία εικόνες είναι χίλιες λέξεις…
Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα από καρύδια
Αρνάκι με κρέμα από γιαχνερά χόρτα & σάλτσα αυγολέμονο